Na vrh
Podijeli

Politika kvalitete

PRODENTIS SAVJETOVANJE d.o.o. razvija, održava i unapređuje sustav upravljanja u razvoju inovativnih i tehnološki naprednih proizvoda te rješenja, edukacije i savjetovanja u dentalnoj medicini koji će osigurati siguran i stalan razvoj i rast tvrtke.

Povezivanjem domaćeg znanstvenog i stručnog potencijala s visokotehnološkim tvrtkama primarno s područja RH, želimo pokazati da imamo sposobnost i kapacitete ponuditi tehnološki napredne i konkurentne proizvode i suradnju kupcima u EU, ali i šire.

Za održivost naše vizije su potrebni kvalitetni partneri, zadovoljni kupci i ostale zainteresirane strane, kao i pozitivni financijski učinci, što je dugoročno moguće ostvariti samo kroz održavanje visoke i stalne kvalitete razvoja, proizvoda i usluga uz neprekidan nadzor i unapređivanje ključnih procesa.

Usmjerenost na kvalitetu obveza je svih zaposlenika koji primjenom znanja i kompetencijama osiguravaju i provode aktivnosti te donose odluke koje podržavaju ili izravno utječu na kvalitetu, primarno u domeni:
• Inovacije u materijalima, tehnologijama obrade, indikacijama i primjeni uz najstrože standarde mjerenja, ispitivanja ključnih parametara kvalitete i dizajna jednostavnosti uporabe
• Patentiranja i zaštite intelektualnog vlasništva
• Partnerstva s tvrtkama koje također jasno upravljaju politikom kvalitete i zaštite okoliša
• Kvalitete u procesu prodaje, odnosa s kupcem i posebno reklamacija
• Zadovoljavanja svih regulatornih zahtjeva

Aktivno upravljamo kvalitetom u svim fazama razvoja, realizacije i distribucije proizvoda i usluga neovisno o ulozi organizacije u modelu poslovanja kroz procjene rizika i prilika koje se temelje na vjerodostojnim i integriranim podacima, sukladno regulatornim i zakonskim zahtjevima, a uvijek s ciljem zaštite pacijenata, korisnika, proizvoda, kontinuiteta poslovanja i ugleda tvrtke.

Politika kvalitete provodi se kroz vlastiti sustav upravljanja kvalitetom koji se temelji na smjernicama ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 13485:2016 i drugim primjenjivim regulatornim zahtjevima.

Zagreb, 1.1.2020.

Direktor
Prof. dr. sc. Amir Ćatić

PRO-Net
Korištenjem ove web stranice slažete se s našom